miercuri, 21 octombrie 2009

De unde are Nati bancnotele?

(Foto Andrei Flore)

Desi despre bancnotele gasite la Nati Meir toata lumea si-a dat cu presupusul, multi declarand ca acestea erau fotocopiate dupa un specimen gasit pe internet, la o cautare pe diferite site-uri de profil un astfel de specimen nu este de gasit. Conform seriei imprimate pe acestea, bancnotele originale fie ele si specimen au fost facute in Franta. Din pacate seria imprimeriei nu apare pe nici una dintre ele, astfel putandu-se stabilii daca acestea au fost imprimate acolo sau au fost produse de Nati Meir in biroul sau.
Bancnotele gasite asupra omului de afaceri ar mai putea avea un punc de plecare, platourile de filmare. Datorita normelor de securitate, unii producatori evita sa foloseasca bani reali asa ca folosesc bani de recuzita. Totusi nici acest lucru nu explica inscriptia de “Bon Pour Un Tour Specimen”.
Acum incep sa realizez de ce Nati Meir vroia sa fie “Ratacit in Panama”. De ce sa nu fie si un falsificator daca tot este acolo si un traficant de droguri pe numele sau Cristi Paraschiv?
Seria bancnotelor este U11002344395. Daca ma poate ajuta cineva sa aflu mai multe despre aceasta serie va primi multumirile mele eterne.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Harta celor interesati

google analytics

Modified by Blogger Tutorial

VANATORUL DE VISE ©Template Nice Blue. Modified by Indian Monsters. Original created by http://ourblogtemplates.com

TOP