joi, 22 octombrie 2009

Pasajul Baneasa sub apa





O teava de apa din apropierea Pasajului Baneasa, pe traseul catre aeroport a vicepresedintelui american, Joseph Robinette (nume predestinat pentru situatia de fata)"Joe" Biden, Jr., a fost sparta de un utilaj care apartine firmei Lena, cea care trebuia acum sa se apropie de finalizarea proiectului. Portughezii care patroneaza aceasta firma s-au trasformat in mintile conducatorilor auto in monstrii ai intarzierii. Nu poti sa pleci din Bucuresti spre munte si sa nu treci prin “Iadul Pasajului”, precum Dante prin infern.
Imediat dupa defectiune, de frica sa nu fie linsati mediatic cei de la ApaNova au iesit in fata camerelor sa declare ca nu ei sunt vinovati pentru defectiune. "Teava nu a fost sparta de un utilaj al Apa Nova, ci este vorba despre un utilaj al firmelor care lucreaza la pasajul Baneasa pe portiunea DN1. Incidentul s-a produs in jurul orei 15.30, fiind deversati 100 metri cubi de apa potabila pe strada.", a declarat directorul general adjunct al Apa Nova, Epsica Chiru.
Daca ar fi fost vremea mai buna sau defectiunea s-ar fi produs in mijlocul verii am fi vazut mai mult ca sigur romani la plaja pe marginea pasajului, gratare fumegand si manele sunand(na ca am facut si o rima). De data acesta insa cozile s-au intins pe mai multi kilometrii ajungand pana in vecinatatea Arcului de Triumf. La fata locului a sosit si premierul demis Emil Boc care a repetat aceeasi placa si anume ca pasajul va fi terminat pana la 1 decembrie. In locul locuitorilor din zona l-as fi bagat pe Boc(care face poc) in gaura facuta de utilaj si astfel am fi rezolvat doua probleme dintr-o data. (Foto Antena3)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Harta celor interesati

google analytics

Modified by Blogger Tutorial

VANATORUL DE VISE ©Template Nice Blue. Modified by Indian Monsters. Original created by http://ourblogtemplates.com

TOP