vineri, 23 octombrie 2009

Suntem niste nesimtiti!!







Cadavre de pescarusi troneaza pe plaja unuia din ultimele sanctuare ale naturii libere situat la peste 4000 de kilometrii de cel mai apropiat continent. Noi suntem de vina pentru sfarsitul tragic al acestora.


In multiplele mele cautari pe internet dupa lucruri mai iesite din comun am dat peste cateva fotografii care m-au facut sa ma gandesc, daca meritam sa fim pe cea mai inalta treapta a evolutiei? Cei mai multi dintre noi tratam animalele si natura ca pe un simplu obiect. Nu ne intereseaza daca sufera sau nu, noi mergem mai departe. Fotografiile pe care le vizionati acum au fost facute in urma cu cateva saptamani pe o plaja din nordul Pacificului, la Midway Atoll. In imagini se pot vedea clar cadavrele pescarusilor care mananca orice li se pare ca seamana cu mancarea lor obisnuita. Pana si pui de pescarus sunt hraniti cu aceleasi deseuri pe care le mananca si parintii ajungand sa moara de foame, intoxicati sau inecati cu seringi, brichete sau capace de PET-uri.
In cazul fotografiilor de fata, autorul garanteaza ca nici o bucata de plastic nu a fost mutata sau pusa intentionat. Acesta este crudul adevar. Neglijenta si nesabuinta noastra a ajuns si la peste 4000 de kilometrii de cel mai apropiat continent.(Foto www.chrisjordan.com)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Harta celor interesati

google analytics

Modified by Blogger Tutorial

VANATORUL DE VISE ©Template Nice Blue. Modified by Indian Monsters. Original created by http://ourblogtemplates.com

TOP