luni, 26 octombrie 2009

Deschide Doamne ochii catre noi!


Sunt scarbit de tot ceea ce se petrece in jurul meu. Parca a innebunit toata lumea. Nimeni in ziua de azi nu se mai multumeste cu ce are si toti vrem mai mult si mai mult. Mi se pare normal dar nu faci acest lucru calcand pe cadavre si renuntant la tot ceea ce crezi pentru a urca o treapta pe scara evolutiei sociale. Din pacate asta se intampla acum in Romania.
Candidatii la functia de presedinte in stat au inceput sa umble prin tara in cautare de pomana electorala din partea celor pe care i-au mintit pentru patru ani.Cand oare vom realiza ca promisiunile electorale nu sunt un fapt real? Ne amagim la fiecare cuvant rostit, la fiecare zambet aruncat strategic de unul din candidati si care avem impresia ca ne este destinat noua.
Din ce in ce mai multi copii nu se duc la scoala decat pentru alocatie, multi batrani traiesc de pe o zii pe alta fara ca cei care se plimba in masini de peste 100.000 de euro sa aiba macar un resentiment fata de tot ceea ce se petrece pe langa ei.
Tot la capitolul scarba intra si majoritatea lucrurilor inconjuratoare, precum oameni pe strada care trec peste tine in caz ca esti cazut la pamant. Prin prisma meseriei mai tot umblu prin locuri intunecate si pline de tot felul de animale pe care unii dintre noi indraznim sa le numim oameni.
In mareata noastra capitala numai batran sau bolnav sa nu fi, pentru ca daca faci parte din una din aceste categorii si nu prea te tin picioarele si cazi pe strada cel mai repede vor venii langa tine cocalarii cu telefoane care te vor filma pentru a te pune pe youtube apoi isi vor face aparitia reporterii de la diferite televiziuni care iti vor filma si ultima suflare in speranta unui material "senzational".
Ne laudam peste tot ca suntem una din cele mai ospitaliere si generoase natiuni de pe pamant! Corect ar fi sa spunem ca suntem printre cei mai egoist de pe pamant! Motivul este unul simplu. Nu ne mai permitem sa fim ospitalieri. Costa!!
Am ajuns cu totii la limita rabdarilor dar nu facem nimic pentru a ne detasa de toate ideile preconcepute asupra avutului propriu. Oare cat iti trebuie sa fi cu adevarat fericit? Cu ce te poate incalzii un cont in banca daca esti singur si bolnav. Nu sunt un tip religios si nu mi-au placut niciodata exagerarile evlavioase. Nu ii inteleg pe cei care nu fac nimic pentru a se ajuta dar vor ca divinitatea sa le indinda o mana. Trezirea!! Puterea sta in mainile tale!! Daca vrei vrei reusii sa faci tot ceea ce iti propui. Trebuie doar sa vrei. Asta ne lipseste noua. Vointa de a vrea, de a reusii! In speranta ca poate o vom gasii incercam sa ne mintim ca alti ne vor binele.
Ca semn de protest impotriva tuturor minciunilor si a scatofiliei politice refuz sa imi murdaresc cartea de identitate cu stampila de vot. Sfatuiesc pe toata lumea sa faca la fel. Daca nu se duce nimeni la vot poate ne vom da seama ca ceva trebuie cu adevarat schimbat.(Foto www.imagekind.com)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Harta celor interesati

google analytics

Modified by Blogger Tutorial

VANATORUL DE VISE ©Template Nice Blue. Modified by Indian Monsters. Original created by http://ourblogtemplates.com

TOP