joi, 8 octombrie 2009

Oare care e mai bun?

Lista de fata cuprinde viitorii candidati la alegerile prezidentiale din Romania din noiembrie 2009. Unii dintre ei si-au lansat candidatura, unii inca mai strang semnaturi.










1.Traian Basescu- Omul care a concluzionat ca “Iarna nu-i ca vara”(Foto Mircea Paun)











2.Mircea Geoana- “Prostanacul” pe care multi il vad presedinte(Foto Mircea Paun)

















3.Crin Antonescu- Copilul cu par balai al politicii romane care nu a facut nimic in toti anii de cand umbla prin guverne(Foto Mircea Paun)











4.Sorin Oprescu- Acuzat de malpraxis asupra Capitalei, pe sistemul Basescu vrea acum sa ajunga la presedinte peste “pulime”.









5.Nati Meir- S-a autodenuntat ca a cumparat semnaturile pentru candidatura si ca vrea sa isi insceneze o arestare










6.Kelemen Hunor- Asta cine mai este?











7.Gigi Becali- Ciobanul care a “ingenunchiat intelectual” o tara intreaga si a propovaduit cuvinte precum “hahalera”, “zdreanta”













8.Ninel Potarca- Candidat al tiganilor, plin de bani a ales mocirla politicii pentru a-si mai ridica veniturile prin vanzarea de voturi- sa vedem pentru cine?

















9.Ioan Talpes- Mereu la cate o emisiune tv apare cu noi dovezi din diferite dosare. Securitatea isi face treaba, sa vedem daca si pentru cine trebuie
















10.Remus Cernea- Etern rebel, cu viziuni fantasmagorice, a declarat ca este sustinut de Traian Basescu pentru cursa prezidentiala.














11.Doina Elena Noghina- Prima femeie deputat al Romaniei in 1990, acum isi cauta sot pentru a o sprijinii financiar in campania electorala.












12.Marian Bataiosu- Aparut din ceata, tot acolo va ramane.














13.Miron Cozma- “Luceafarul Huilei” a hotarat ca vrea sa fie conducatorul oamenilor carora le-a indreptat coloanele in Piata Universitatii in 1990-1991 cu bastonul.

















14.Corneliu Vadim Tudor- Mereu prezentul si atotcunoscatorul geniu popular incearca pentru a enspe mia oara sa simta cat de confortabil este scaunul de la Cotroceni.











15.Candidatul PIN- Cum pana acum nu a fost numit nimeni pentru a intra in lupta acerba pentru prezidentiale, o nominez pe domnisoara/doamna Lavinia Sandru despre care Ludovic Orban stie mai multe.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Harta celor interesati

google analytics

Modified by Blogger Tutorial

VANATORUL DE VISE ©Template Nice Blue. Modified by Indian Monsters. Original created by http://ourblogtemplates.com

TOP